Line up 2021

Les Truttes

Les Truttes bestaan in 2021 zowaar 25 jaar! VIJFENTWINTIG? Oh My God! Reden genoeg om dit uitgebreid te vieren met een heuse ‘Anniversary Tour’! Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 25 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- theater- en festivalcircuit. Met een ongeziene energie en overgave brengen ze een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering. Les Truttes zijn veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wilt missen. Al 25 jaar slagen ze erin om een publiek van alle leeftijden te verbinden tijdens die ene ‘true live-experience’!  The 25th Anniversary Tour wordt groots! Imposant! Feestelijk! Mega Fantastisch! De reactie van het publiek is nu al gekend: ‘OH MY GOD!’ Join us and celebrate Les Truttes!

DJ PIPSE

Zijn eerste schijf draaide hij op 15-jarige leeftijd. Sindsdien is hij niet meer te stoppen. Samen met enkele vrienden richte hij discobar Martinique op. Al snel werd DJ PIPSE gescout door Sixth Sense Music. Openluchtfuiven, TD’s, discotheken (Illusion, Café Local, Carré, Escape, …) werden een logisch gevolg. Legendarische plaatsen zoals Vorst Nationaal, Paleis 12 BXL , Disneyland Parijs, zelfs op de startbaan van Zaventem voor onze Rode Duivels … bijna op elk major event bracht DJ PIPSE het publiek aan het dansen. Decks gedeeld met DJ F.R.A.N.K, Wout, Regi, Ghost, Pat Krimson en Dimitri Vegas & Like Mike. Zijn motto? “PUT YOUR F*CKIN’ DANCE FEET ON THE F*CKIN’ DANCE FLOOR!”

DJ HIS MASTERS NOISE

DJ HIS MASTERS NOISE is er al bij vanaf de eerste editie van de Nacht van de Nostalgie. Hij staat bekend als DJ bij onder andere Acide Carbonique, X-Plosion en La Difference. Door de jaren groeide hij mee als Resident DJ van Nacht Van De Nostalgie. Editie 2019 draait hij terug samen met DJ Bart, wat garant staat voor een spetterende mix van 70’s, 80’s,
90’s en 00’s! Een betere closure-party-DJ kan je niet bedenken! #NVDN! FUN DANCE TRACKS GARANTEED!

DJ BaRT

Begonnen als DJ toen de dieren nog konden praten en de platen- en cd-bakken voor gratis fitness zorgden. Een all-round dj die iedereen aan het dansen krijgt met een combinatie van klassiekers, vergeten pareltjes, nieuwste hits en af en toe ook eens goed-fout-nummertje. Zijn dj-carrière stond een tijdje op een laag pitje wegens het steeds drukker worden met plaatsen en bedienen van licht en geluid op feestjes en festivals met zijn bedrijf Sur Eel Events. Stond tevens aan de wieg van het ontstaan van de eerste Nacht van de Nostalgie waar hij mee achter de DJ-tafel ging staan. Ondanks de drukte tijdens de Nacht zelf kan hij het niet laten om toch nog het feestje af te sluiten met een BANNGG!!!

LESCO

LESCO ontstond uit een eenmalig optreden voor het goede doel. Frontman Simon, werd in 2016 gevraagd om enkele nummers te spelen op een BBQ ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. In zijn adresboekje zocht en vond hij enkele muzikanten … de rest is geschiedenis. Hoe beschrijf je het gevoel van uitbundige sfeer, knallende meezingers en een laaiend enthousiaste band? Wij noemen het de ‘Lesco-vibe’ .