LINE UP 2023

The Pick Hardo Brothers

De meest originele Party Band van België!

‘The Pick Hardo Bros.’ pulseert op dance en funk, gaan moeiteloos over op pop en feel good, draaien alles nog eens goed door de (re)mixer, om jou dan in beweging te brengen met hun legendarische danspasjes.

Van Mark Ronson tot Stevie Wonder, van LMFAO tot Sugar Hill Gang, van Daft Punk tot Aerosmith en Run DMC, van Martin Solveig tot Michael Jackson, van Avicii tot Coldplay, en nog zo veel meer! Zin in een feestje? Party verzekerd met ‘The Pick Hardo Bros.’

SEVENTY AND ORANGE

Rockin’ vibes als support act!

Wegens enorm succes in 2022, zetten we Seventy And Orange terug op de affiche. Seventy And Orange brengt je dé Alternative Rock ’n Roll Roadshow! Waan je op Rock Werchter of Pukkelpop met deze steengoede coverband. De band is ontstaan uit het gitaargeweld van de alternatieve rockband “Snipe” en de ritmetandem van Eden (Roos Van Acker – StuBru). Actuele alternatieve rock afgewisseld met dansbare pop en klassieke rocknummers. Een recept voor gegarandeerd succes!

DJ PIPSE

Zijn eerste schijf draaide hij op 15-jarige leeftijd. Sindsdien is hij niet meer te stoppen. Samen met enkele vrienden richtte hij discobar Martinique op. Als snel werd DJ PIPSE gescout door Sixth Sense Music. Openluchtfuiven, TD’s, discotheken (Illusion, Café Local, Carré, Escape, …) werden een logisch gevolg. Legendarische plaatsen zoals Vorst Nationaal, Paleis 12 BXL, Disneyland Parijs, zelfs op de startbaan van Zaventem voor onze Rode Duivels … bijna op elk major event brengt DJ PISPE het publiek aan het dansen. Decks gedeeld met o.a. DJ F.R.A.N.K, Wout, Regi, Ghost, Pat Krimson en Dimitri Vegas & Like Mike. Zijn motto: “PUT YOUR F*CKIN’ DANCE FEET ON THE F*CKIN’ DANCE FLOOR!”

DJ HIS MASTERS NOISE

DJ HIS MASTERS NOISE is er al bij vanaf de eerste editie van de Nacht van de Nostalgie. Hij stond/staat bekend als DJ bij onder andere Acide Carbonique, X-Plosion en La Difference. Door de jaren groeide hij mee als Resident DJ van Nacht Van De Nostalgie. Samen met zijn maatje DJ BaRT , staat hij garant voor een spetterende mix van 70’s, 80’s, 90’s en 00’s! Een betere closure-party-DJ kan je niet bedenken! FUN DANCE TRACKS GARANTEED!

DJ BaRT

Begonnen als DJ toen de dieren nog konden praten en de platen- en cd-bakken voor gratis fitness zorgden. Een all-round dj die iedereen aan het dansen krijgt met een combinatie van klassiekers, vergeten pareltjes, nieuwste hits en af en toe ook eens goed fout-nummertje. Is ook één van de oorspronkelijke bedenkers van de Nacht van de Nostalgie. Zorgt nog altijd vol enthousiasme voor de perfecte licht- en geluidsinstallatie als head of sound & light tijdens de NvdN. Ondanks de drukte tijdens de Nacht zelf, kan hij het niet laten om toch nog het feestje af te sluiten met een BANNGG!!!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.